Hae:

Netfind.fi  - Käyttöehdot

Käyttöehdot

Netfind.fi-palvelun käyttöehdot

Netfind.fi:n (Palvelu) Käyttäjänä hyväksytte samalla nämä ehdot:

Palvelua saavat käyttää ainoastaan Suomen kansalaiset Suomen valtion alueella.
Palvelun kopiointi suoraan tai välillisesti markkinointitarkoituksiin on kielletty, samoin käyttö ohjelman avulla tai jollain muulla tavoin automaattisesti.

Palvelun sisältämä tieto on Palveluntarjoajan omaisuutta, johon sillä on tekijänoikeus.
Palvelun sisältämien sivujen ja niillä olevan tiedon kopioiminen, julkaiseminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman Palveluntarjoajan kirjallista lupaa on kielletty.

Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan. Azores Promotion Oy:llä (Palveluntarjoaja) on oikeus muuttaa tai sulkea palvelu milloin tahansa.
Palveluntarjoaja ei vastaa Palvelussa olevan tiedon oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta eikä Palveluun linkitetystä kolmansien osapuolien tuottamasta tiedosta. Palveluntarjoaja ei vastaa mistään mahdollisista seuraamuksista, kuten välittömistä tai välillisistä vahingoista, joita Palvelun käyttö, muuttaminen tai sulkeminen aiheuttavat Käyttäjälle tai kolmansille osapuolille.

Kaikki Palveluun ja näihin käyttöehtoihin liittyvät erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lain mukaan.

Kysymyksiä ja vastauksia Palvelusta: FAQ.

Palveluntarjoajan tiedot:
Azores Promotion Oy, Lepolantie 16 B (PL 64), 00661 Helsinki
Puh. 040-7377991 Email: info@netfind.fi www.netfind.fi
Y-tunnus: 2245804-7

Important information about Netfind.fi

Using Netfind.fi and it´s services and products is not allowed outside Finland.
User (individual or representant of an organisation) must be located in Finland and be a citizen of Finland or finnish organization.
Any dispute related to Netfind.fi will be settled by the district court in Helsinki, Finland in accordance with the laws of Finland.